Drywear ägs av:

Aimaze I/S
Dronning Olgas Vej 20 B
DK-2000 Frederiksberg

info@drywear.se
© 2016 Aimaze I/S. All rights reserved. Drywear is a trademark of Aimaze I/S

Vi kan också kontaktas via Facebook Messenger. Vår Facebook sida hittar du på https://www.facebook.com/drywear/. Vi säljer endast våra varor genom webshopen, och har tyvärr inge visningslokal där plaggen kan provas. Är du intresserad i att sälja vår produkt vidare genom din egen webbutik, eller vanliga butik ber vi dig kontakta oss via mail på b2b@drywear.se
Läs mer om hur vi kom igång med Drywear här:

Hur kan jag undvika svettfläckar under armarna?:

Det var frågan vi ställde till oss själva, om och om igen, efter många möten och presentationer. Det såg inte så schysst ut helt enkelt, att ha svettmärken (även kallat cd-skivor) på kläderna.
Efter att ha letat noggrant efter leverantörer som kunde hjälpa, hittade vi till sist en producent som kunde göra Drywear t-shirten, precis så som vi ville ha den. Nu kunde vi hjälpa alla som ville, att undvika besvärande och genomträngande armhålesvett.

Vi har tittat på olika lösningar, testat t-shirt efter t-shirt, och provat ”no sweat pads” från många leverantörer. Men det var först då vi stod med våra färdiga Drywear t-shirts som vi kunde känna oss riktigt nöjda. Tröjan är producerad med Modal Micro fiber, och har membran under armarna, så att du inte svettar igenom din skjorta eller tröja. Detta gör att du undviker riklig svett under armarna och slipper stå och pilla med inlägg, som vanligtvis klistras på dina vanliga kläder.

Vi är säkra på att du blir lika nöjd med din Drywear som vi är.