Min fru köpte v-halsade t-shirts till mig från drywear då jag lider av hyperhidros. Jag har genomgått miradry behandlingar hos svettklinikerna.se och märkt att kombinationen med Drywears produkter hjälper enormt mycket mot svett. Jag är en sån person som svettas överdrivet mycket och behöver all hjälp man kan få för att reducera svettandet. Det enda som hjälpt mig är drywears t-shirts. Jag kommer inom kort att beställa mer

Enrique

Jag jobbar i en så kallad ”White collar” uniform, det vill säga kavaj eller kostym, varje dag oavsett om solen skiner eller snön faller. Jag har ofta besvärats av svett, speciellt på varma dagar. Efter att jag provat Drywear, har jag inte längre fuktiga fläckar under armarna. Jag behöver inte gå runt med armarna tätt intill kroppen. Är väldigt nöjd och har beställt 2*4 extra idag.

Morten, revisor 

Riktigt skön t-shirt att ha på sig och funktionen som minimerar svett fungerar bra.

Jesper

Jag fick min t-shirt i går, och har haft på den idag. Om den fortsätter att fungera som idag, skulle jag bli en VÄLDIGT lycklig man. Jag har alltid haft lätt för att svettas, speciellt problemfyllt har det varit i pressade situationer (möta nya människor, hålla presentationer på arbetet osv).  Jag har vant mig vid att gå i vita överdelar så att min inte kan se svettfläckarna under mina armar. I dag är det första gången, på säkert flera år som jag har kommit hem från kontoret UTAN några svettmärken alls. Jag kommer också testa med att köpa en ljusblå skjorta att ha över, för att se om den kan klara avståndet.

Peter

Jeg er meget positivt overrasket, hvor god effekten af disse t-shirts er.

Jag är verkligen positivt överraskad hur bra effekt dessa t-shirts har.

Jag har kämpat med svett under armarna i många år. Jag är säljare och har flera kundmöten per dag. Jag har flera gånger varit med om att gå ut från ett möte och varit våt under armarna. Jag har testat flera olika lösningar, utan framgång.

Därför är jag riktigt glad för era t-shirts, de håller mig torr under armarna och jag vågar nu igen lyfta armarna över huvudet.

Första gången jag beställde, köpte jag en t-shirt för att testa. Då resultat blev så bra som det var beskrivet har jag nu beställt ett fyr-pack.

Thomas